Ben u toe aan een nieuwe stap in uw carrière of wit u weten waar u staat in uw ontwikkeling? Sama Select is dagelijks bezig met dit soort vraagstukken en ondersteunt en adviseert u bij de zoektocht naar uw nieuwe uitdaging en doet dat altijd op een zeer persoonlijke en integere wijze. Wij garanderen dan ook zorgvuldigheid en integriteit bij de behandeling van uw persoonlijke gegevens.
 
Voor wie?
 
Sama Select richt zich op de bemiddeling van HBO -en WO geschoolde financials in de Randstad. Wij bemiddelen in zowel vaste als tijdelijke aanstellingen. Wij hebben een uitgebreid netwerk in de volgende specialistische branches:
 
  • (Petro) Chemische industie
  • Offshore (maritieme sector)
  • Techniek
 

 
Werkwijze
 
Aangezien wij graag willen weten wie u bent, starten wij altijd met een kennismakingsgesprek. Wij hebben het over uw opleiding en werkervaring, maar zijn zeker ook benieuwd naar uw ambities, persoonlijke drijfveren en overtuigingen. Alleen dan zijn wij in staat de ideale match voor u te realiseren. Door gedegen marktkennis en ons grote netwerk zullen wij aan de hand van dit gesprek kunnen aangeven waar uw carrièrekansen liggen. Deze kansen worden geconcretiseerd met vaste functies of tijdelijke opdrachten die wij binnen krijgen van onze opdrachtgevers of wij gaan specifiek voor u op zoek. Sama Select heeft dus ook een kandidaatgedreven aanpak. Daarom komen wij graag in contact met financials die ambitieus, resultaatgericht en communicatief vaardig zijn.
 
Bent u op zoek naar een nieuwe vaste functie of naar een tijdelijke opdracht? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vacatures.