Door onder andere de demografische ontwikkelingen vergrijzing en ontgroening wordt het voor organisaties steeds complexer om structureel talent aan te trekken. Jobmarketing speelt een steeds grotere rol in het aantrekken van talent. Sama Select helpt organisaties graag bij het promoten van de eigen organisatie onder kandidaten.
 
Sama Select streeft ernaar de leverancier van financiële kennis te worden voor haar opdrachtgevers, daarom bieden wij totaaloplossingen aan. Of het nu gaat om vaste of tijdelijke invulling van een vacature.
 
Recruitment Solutions (Werving en Selectie)
 
Bent u op zoek naar financials die als permanente waarde gaan dienen bij uw organisatie? Dan biedt Sama Select u een werving en selectie traject aan waarbij alles in het werk wordt gesteld om de ideale match te realiseren. De ideale match waarbij de kandidaat beschikt over de juiste vakinhoudelijke kennis, competenties en vaardigheden en juiste persoonlijkheid, passend bij de functie en organisatie. Om deze ideale match te kunnen realiseren is de eerste stap een persoonlijk gesprek aangaan met de opdrachtgever. Tijdens dit gesprek zal dieper worden ingegaan op het functieprofiel, bedrijfscultuur, competenties en vaardigheden zodat we eenzelfde definitie hebben van deze zaken. 

Interim Solutions (Interim Management)
 
Naast het werven en selecteren van vaste kandidaten is Sama Select ook gespecialiseerd in het aanbieden van tijdelijke oplossingen. 
 
De flexibilisering van de arbeidsmarkt blijft toenemen. Vaste en tijdelijke dienstverbanden worden steeds meer afgewisseld en het type dienstverband is steeds minder van belang. De benodigde inhoudelijke kennis en expertise inzetten op het juiste moment is steeds meer wat telt binnen organisaties. Of het nou gaat om een projectregie of vervanging van een vaste kracht die is weggevallen. Sama Select heeft door jarenlange ervaring een groot netwerk van Freelancers. Hierdoor kunnen wij opdrachtgevers kwalitatief goed en snel bedienen. Wij geven opdrachtgevers de garantie om binnen 24 uur minimaal twee geschikte interimkandidaten aan te leveren.
 
Gedurende de gehele procedure blijft Sama Select aanspreekpunt voor zowel kandidaat als opdrachtgever. Ook na voltooiing van de procedure blijven wij  betrokken. 

Waarom kiezen voor Sama Select?  
 
De werkwijze van Sama Select kenmerkt zich door een transparant en doelgericht proces. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de opdrachtgever en deze tevens centraal te stellen, slaagt Sama Select erin om een goede match te realiseren. Daarnaast onderscheidt Sama Select zich door het leveren van maatwerkoplossingen, kwaliteit, no-nonsense werkwijze, snelheid, positief kritische houding en heldere communicatie.
 
Bent u geïnteresseerd in wat Sama Select voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.